Slår hjertet ditt for frisørfaget? Ta pulsen på horten da vel, vestfolds desidert triveligste by!

Er du lei «storby-mas»? Kanskje du vurderer å flytte til Horten og få drømmene oppfylt i vår hyggelige småby, eller kanskje du rett og slett ønsker å utvikle deg videre i et spennende frisørfag i din egen by eller fylke?  Bli med Indigo frisørene inn i framtiden.

VI vil ha DEG, og vi satser friskt gjennom de beste kurs sammen med anerkjente leverandører i den suksessrike Hår1- kjeden. Vi ønsker å gi deg sjansen til å bli en enda bedre og sterkere frisør, og å få jobbe med en meget hyggelig og spennende kundegruppe. Vi vil at du skal ha det gøy sammen med oss, kunne gi og ta, vi vil at du skal elske å være på  jobb og nyte hvert sekund med våre fantastiske kunder. Du fortjener det, vi fortjener det og kundene fortjener det! 

Indigo er ikke som andre salonger, Indigo er liv, latter, glede og fag – i skjønn forening, foran den lune peisen en råkald vinterdag eller med en åpen dør en solvarm sommerdag. Lukk øynene og se det for deg.  Vi vet hvem du er ,og vi tror du også vet det.  Vi vet du er like opptatt av estetikk som oss, og at din personlige utvikling er vårt felles ansvar og mål! Er du den vi tror du er, er du også den vi kan utdanne til å bli vår neste Colorist?

Gode betingelser er en selvfølge hos oss.

Vi er klare, kundene er klare, er du klar?

Ta kontakt med Lena på telefon 33 04 36 50, mobil 913 89 446 eller mail

#HORTENLOVE #HORTEN #INDIGOFRISØR #VISITHORTEN

     


Parykker fra Ruhs.

​Lena har vært på kurs i tilpasning og steaming av parykker. Vi bestiller parykker og hodeplagg etter ønske. Eget rom.
Mer info om parykker
 

Vi gratulerer Kathrine Røren-Bommen med bestått i Color master Advanced :)


​Fordelsprogram

Vi gir deg 5% bonus på alle behandlinger og varekjøp. Opptjente bonuspoeng kan benyttes til å kjøpe valgfrie produkter. Bli medlem ved å laste ned vår app eller logg deg inn på vår timebestilling.
 

Produktnyheter

Les mer om produktnyheter her...